Trouba, která je nyní ještě prostornější, má oválný tvar, který napodobuje tradiční pece na dřevo. To umožňuje optimální cirkulaci vzduchu kolem pečeného jídla, aby bylo jemné a šťavnaté zevnitř a úžasně křupavé zvenčí. Vzduch v 71 litrové troubě se zapuštěnými stranami je ještě lépe distribuován, což snižuje výskyt chladných míst, které způsobují nerovnoměrné zhnědnutí. Speciální dynamika proudění vzduchu poskytuje vynikající podmínky pro profesionální pečení na jedné nebo na více úrovních současně.
Kombinace MultiFlow 360° a HomeMade tvaru trouby u některých trub gorenje pomáhá dosáhnout toho nejtěžšího cíle: pečení až na 5 plechách současně. Dobrou zprávou je, že chutě a vůně se vzájemně nemíchají. Inteligentní distribuce vzduchu zajišťuje, že jídlo je rovnoměrně upečené na každé úrovni. Větší objem trouby také zajišťuje vynikající přehled.
Kvalita a typ smaltu jsou pro chod trouby mimořádně důležité. SilverMatte je vysoce odolný a pevný materiál, který snese extrémní teplo, a to i při pyrolytickém čištění při 500 °C. Bez mikropórů jsou povrchy trouby a plechů odolné vůči nejvyšším teplotám, mikrovlnám či páře. Trojnásobný nátěr interiéru podporuje tepelnou reflexi a poskytuje dodatečnou izolaci. Díky tomu zůstane interiér trouby vždy bezpečný a sterilní.
Nová generace trub Gorenje je vybavená pokrokovou technologií, která vytváří větší objem trouby. Optimalizované proudění vzduchu cirkuluje uvnitř ještě ve větším objemu a úplně svobodně. Zvýšený objem umožňuje současné pečení většího množství jídla na více plechách, přičemž vnější rozměry trouby zůstávají nezměněné. Namísto předcházejících 3, umožňuje trouba Superior využití až 5 úrovní současně. Objem v rozsahu 75 l u standardních trub a do 53 l u kompaktních trub, zařaďuje Gorenje mezi největší dostupné na trhu.
Systém DynamiCooling+ účinně ochlazuje exteriér trouby a zabraňuje poškození způsobenému vysokými teplotami. Po ukončení pečení tepelný snímač ochlazuje vnější povrch trub, dokud teplota neklesne pod 60 °C. Užitečné zejména pro trouby s pyrolytickým čistěním, které probíhá při extrémně vysokých teplotách. Systém DynamiCooling pracuje při zapnuté troubě, zatímco systém DynamiCooling+ se aktivuje po vypnutí trouby.
Prostornější trouby umožňují péct větší množství jídel – a to nejen díky cirkulaci vzduchu na více úrovních, ale také kvůli 46 cm širokým plechům na pečení, které jsou k dispozici u standardních i kompaktních trub.
Nejlepších výsledků pečení se dosahuje při pečení kombinací většího a menšího topného tělesa, kdy menší těleso je umístěno uvnitř většího tělesa. Toto inteligentní umístění ohřívacích těles poskytuje optimální rozložení tepla a pokaždé zabezpečuje výborné výsledky pečení, takže jídlo je křupavé zvenčí a měkké a šťavnaté uvnitř. Variabilní kombinace ohřívacích těles umožňuje použití buď pouze vnitřního tělesa nebo vnějšího nebo obou najednou. Některé modely trub jsou vybaveny topným tělesem, které lze jednoduše sklopit, což umožňuje snadnou údržbu a čištění.
Všechny nerezové povrchy jsou pokryté speciálním filtrem, který zabraňuje zanechávání otisků prstů, přičemž povrch je stále lesklý a jeho čištění je o mnoho jednodušší.
Trouba dosáhne teploty až 200 °C už za 6 minut, čímž ušetří 30 % času potřebného pro standardní předehřev. Ideální pro recepty, které vyžadují předehřátou troubu. Světelné a zvukové znamení vás upozorní, když trouba dosáhne požadované teploty.
Stačí jen jemný dotyk a dvířka se hladce a tiše zavřou.
Sušené maso, ovoce, zelenina či bylinky můžete lehce připravit i doma. Sušení je možné až na 5 plechách zároveň, což šetří čas a energii.
Snadno vysouvatelné teleskopické lišty umožňují bezpečnou a lehkou manipulaci na všech úrovních. To znamená bezpečnější a jednoduché vyndání a čištění. Teleskopické lišty u trub z řady Superior jsou plně vysouvatelné na třech úrovních. Po dobu pyrolytického čištění byste je měli z trouby vyndat.
Základní vlastnosti | |
Výrobce | Gorenje |
Trouba, která je nyní ještě prostornější, má oválný tvar, který napodobuje tradiční pece na dřevo. To umožňuje optimální cirkulaci vzduchu kolem pečeného jídla, aby bylo jemné a šťavnaté zevnitř a úžasně křupavé zvenčí. Vzduch v 71 litrové troubě se zapuštěnými stranami je ještě lépe distribuován, což snižuje výskyt chladných míst, které způsobují nerovnoměrné zhnědnutí. Speciální dynamika proudění vzduchu poskytuje vynikající podmínky pro profesionální pečení na jedné nebo na více úrovních současně.
Kombinace MultiFlow 360° a HomeMade tvaru trouby u některých trub gorenje pomáhá dosáhnout toho nejtěžšího cíle: pečení až na 5 plechách současně. Dobrou zprávou je, že chutě a vůně se vzájemně nemíchají. Inteligentní distribuce vzduchu zajišťuje, že jídlo je rovnoměrně upečené na každé úrovni. Větší objem trouby také zajišťuje vynikající přehled.
Kvalita a typ smaltu jsou pro chod trouby mimořádně důležité. SilverMatte je vysoce odolný a pevný materiál, který snese extrémní teplo, a to i při pyrolytickém čištění při 500 °C. Bez mikropórů jsou povrchy trouby a plechů odolné vůči nejvyšším teplotám, mikrovlnám či páře. Trojnásobný nátěr interiéru podporuje tepelnou reflexi a poskytuje dodatečnou izolaci. Díky tomu zůstane interiér trouby vždy bezpečný a sterilní.
Nová generace trub Gorenje je vybavená pokrokovou technologií, která vytváří větší objem trouby. Optimalizované proudění vzduchu cirkuluje uvnitř ještě ve větším objemu a úplně svobodně. Zvýšený objem umožňuje současné pečení většího množství jídla na více plechách, přičemž vnější rozměry trouby zůstávají nezměněné. Namísto předcházejících 3, umožňuje trouba Superior využití až 5 úrovní současně. Objem v rozsahu 75 l u standardních trub a do 53 l u kompaktních trub, zařaďuje Gorenje mezi největší dostupné na trhu.
Systém DynamiCooling+ účinně ochlazuje exteriér trouby a zabraňuje poškození způsobenému vysokými teplotami. Po ukončení pečení tepelný snímač ochlazuje vnější povrch trub, dokud teplota neklesne pod 60 °C. Užitečné zejména pro trouby s pyrolytickým čistěním, které probíhá při extrémně vysokých teplotách. Systém DynamiCooling pracuje při zapnuté troubě, zatímco systém DynamiCooling+ se aktivuje po vypnutí trouby.
Prostornější trouby umožňují péct větší množství jídel – a to nejen díky cirkulaci vzduchu na více úrovních, ale také kvůli 46 cm širokým plechům na pečení, které jsou k dispozici u standardních i kompaktních trub.
Nejlepších výsledků pečení se dosahuje při pečení kombinací většího a menšího topného tělesa, kdy menší těleso je umístěno uvnitř většího tělesa. Toto inteligentní umístění ohřívacích těles poskytuje optimální rozložení tepla a pokaždé zabezpečuje výborné výsledky pečení, takže jídlo je křupavé zvenčí a měkké a šťavnaté uvnitř. Variabilní kombinace ohřívacích těles umožňuje použití buď pouze vnitřního tělesa nebo vnějšího nebo obou najednou. Některé modely trub jsou vybaveny topným tělesem, které lze jednoduše sklopit, což umožňuje snadnou údržbu a čištění.
Všechny nerezové povrchy jsou pokryté speciálním filtrem, který zabraňuje zanechávání otisků prstů, přičemž povrch je stále lesklý a jeho čištění je o mnoho jednodušší.
Trouba dosáhne teploty až 200 °C už za 6 minut, čímž ušetří 30 % času potřebného pro standardní předehřev. Ideální pro recepty, které vyžadují předehřátou troubu. Světelné a zvukové znamení vás upozorní, když trouba dosáhne požadované teploty.
Stačí jen jemný dotyk a dvířka se hladce a tiše zavřou.
Sušené maso, ovoce, zelenina či bylinky můžete lehce připravit i doma. Sušení je možné až na 5 plechách zároveň, což šetří čas a energii.
Snadno vysouvatelné teleskopické lišty umožňují bezpečnou a lehkou manipulaci na všech úrovních. To znamená bezpečnější a jednoduché vyndání a čištění. Teleskopické lišty u trub z řady Superior jsou plně vysouvatelné na třech úrovních. Po dobu pyrolytického čištění byste je měli z trouby vyndat.
Základní vlastnosti | |
Výrobce | Gorenje |