Kombinace MultiFlow 360° a HomeMade tvaru trouby u některých trub gorenje pomáhá dosáhnout toho nejtěžšího cíle: pečení až na 5 plechách současně. Dobrou zprávou je, že chutě a vůně se vzájemně nemíchají. Inteligentní distribuce vzduchu zajišťuje, že jídlo je rovnoměrně upečené na každé úrovni. Větší objem trouby také zajišťuje vynikající přehled.
Kvalita a typ smaltu jsou pro chod trouby mimořádně důležité. SilverMatte je vysoce odolný a pevný materiál, který snese extrémní teplo, a to i při pyrolytickém čištění při 500 °C. Bez mikropórů jsou povrchy trouby a plechů odolné vůči nejvyšším teplotám, mikrovlnám či páře. Trojnásobný nátěr interiéru podporuje tepelnou reflexi a poskytuje dodatečnou izolaci. Díky tomu zůstane interiér trouby vždy bezpečný a sterilní.
Díky zcela novému povrchu u všech nových trub Gorenje se výrazně zlepšila funkce AquaClean. AquaClean nabízí vynikající pomoc při čištění trouby. Vše, co je třeba udělat, je nalít půl litru vody do pekáče a zapnout AquaClean na 30 minut. Výsledky jsou viditelné na celém povrchu vnitřku trouby a také na plechách či pekáčích. Mastnota a zapečené skvrny se uvolněnou párou změkčí, pak je stačí jednoduše otřít hadříkem.
Nová generace trub Gorenje je vybavená pokrokovou technologií, která vytváří větší objem trouby. Optimalizované proudění vzduchu cirkuluje uvnitř ještě ve větším objemu a úplně svobodně. Zvýšený objem umožňuje současné pečení většího množství jídla na více plechách, přičemž vnější rozměry trouby zůstávají nezměněné. Namísto předcházejících 3, umožňuje trouba Superior využití až 5 úrovní současně. Objem v rozsahu 75 l u standardních trub a do 53 l u kompaktních trub, zařaďuje Gorenje mezi největší dostupné na trhu.
Systém DynamiCooling+ účinně ochlazuje exteriér trouby a zabraňuje poškození způsobenému vysokými teplotami. Po ukončení pečení tepelný snímač ochlazuje vnější povrch trub, dokud teplota neklesne pod 60 °C. Užitečné zejména pro trouby s pyrolytickým čistěním, které probíhá při extrémně vysokých teplotách. Systém DynamiCooling pracuje při zapnuté troubě, zatímco systém DynamiCooling+ se aktivuje po vypnutí trouby.
Prostornější trouby umožňují péct větší množství jídel – a to nejen díky cirkulaci vzduchu na více úrovních, ale také kvůli 46 cm širokým plechům na pečení, které jsou k dispozici u standardních i kompaktních trub.
Trouba dosáhne teploty až 200 °C už za 6 minut, čímž ušetří 30 % času potřebného pro standardní předehřev. Ideální pro recepty, které vyžadují předehřátou troubu. Světelné a zvukové znamení vás upozorní, když trouba dosáhne požadované teploty.
Stačí jen jemný dotyk a dvířka se hladce a tiše zavřou.
Kombinovanou parní troubu je možné použít na ohřívání nebo na rozmrazování jídla. Při opětovném ohřívání nedochází k dalšímu převaření a při rozmrazování nedochází ke změně struktury potravin. Z tohoto důvodu je rozmrazování a ohřívání v kombinované parní troubě jednoduše zdravější.
Základní vlastnosti | |
Výrobce | Gorenje |
Kombinace MultiFlow 360° a HomeMade tvaru trouby u některých trub gorenje pomáhá dosáhnout toho nejtěžšího cíle: pečení až na 5 plechách současně. Dobrou zprávou je, že chutě a vůně se vzájemně nemíchají. Inteligentní distribuce vzduchu zajišťuje, že jídlo je rovnoměrně upečené na každé úrovni. Větší objem trouby také zajišťuje vynikající přehled.
Kvalita a typ smaltu jsou pro chod trouby mimořádně důležité. SilverMatte je vysoce odolný a pevný materiál, který snese extrémní teplo, a to i při pyrolytickém čištění při 500 °C. Bez mikropórů jsou povrchy trouby a plechů odolné vůči nejvyšším teplotám, mikrovlnám či páře. Trojnásobný nátěr interiéru podporuje tepelnou reflexi a poskytuje dodatečnou izolaci. Díky tomu zůstane interiér trouby vždy bezpečný a sterilní.
Díky zcela novému povrchu u všech nových trub Gorenje se výrazně zlepšila funkce AquaClean. AquaClean nabízí vynikající pomoc při čištění trouby. Vše, co je třeba udělat, je nalít půl litru vody do pekáče a zapnout AquaClean na 30 minut. Výsledky jsou viditelné na celém povrchu vnitřku trouby a také na plechách či pekáčích. Mastnota a zapečené skvrny se uvolněnou párou změkčí, pak je stačí jednoduše otřít hadříkem.
Nová generace trub Gorenje je vybavená pokrokovou technologií, která vytváří větší objem trouby. Optimalizované proudění vzduchu cirkuluje uvnitř ještě ve větším objemu a úplně svobodně. Zvýšený objem umožňuje současné pečení většího množství jídla na více plechách, přičemž vnější rozměry trouby zůstávají nezměněné. Namísto předcházejících 3, umožňuje trouba Superior využití až 5 úrovní současně. Objem v rozsahu 75 l u standardních trub a do 53 l u kompaktních trub, zařaďuje Gorenje mezi největší dostupné na trhu.
Systém DynamiCooling+ účinně ochlazuje exteriér trouby a zabraňuje poškození způsobenému vysokými teplotami. Po ukončení pečení tepelný snímač ochlazuje vnější povrch trub, dokud teplota neklesne pod 60 °C. Užitečné zejména pro trouby s pyrolytickým čistěním, které probíhá při extrémně vysokých teplotách. Systém DynamiCooling pracuje při zapnuté troubě, zatímco systém DynamiCooling+ se aktivuje po vypnutí trouby.
Prostornější trouby umožňují péct větší množství jídel – a to nejen díky cirkulaci vzduchu na více úrovních, ale také kvůli 46 cm širokým plechům na pečení, které jsou k dispozici u standardních i kompaktních trub.
Trouba dosáhne teploty až 200 °C už za 6 minut, čímž ušetří 30 % času potřebného pro standardní předehřev. Ideální pro recepty, které vyžadují předehřátou troubu. Světelné a zvukové znamení vás upozorní, když trouba dosáhne požadované teploty.
Stačí jen jemný dotyk a dvířka se hladce a tiše zavřou.
Kombinovanou parní troubu je možné použít na ohřívání nebo na rozmrazování jídla. Při opětovném ohřívání nedochází k dalšímu převaření a při rozmrazování nedochází ke změně struktury potravin. Z tohoto důvodu je rozmrazování a ohřívání v kombinované parní troubě jednoduše zdravější.
Základní vlastnosti | |
Výrobce | Gorenje |